Hírek

Tisztelt Érdeklődők!

Konferenciánk időszerűségét jól mutatja, hogy a regisztrációt a rendkívül nagy túljelentkezés miatt a tervezettnél sajnos jóval hamarabb le kellett zárnunk A regisztráció beérkezéséről visszajelzést küldtünk, a jelentkezés elfogadásáról külön írunk. Célunk, hogy a konferencián az idegen nyelvoktatás szereplőinek minél szélesebb köre lehessen jelen: tanárok, munkaközösség-vezetők, intézményvezetők, kutatók, valamint kívánatos tartjuk, hogy a tanárképzés, az oktatáspolitika és a magánszektor képviselői is részt vehessenek. A konferencia végleges résztvevői körének kialakításában figyelembe vesszük a területi, az iskolatípus szerinti eloszlást és a különböző idegen nyelvek képviseletét. A nagy létszámra való tekintettel egy intézményből várhatóan egy kollégát tudunk fogadni.

Még egyszer felhívjuk a figyelmüket, hogy a március 5. munkanap. Amennyiben emiatt, vagy egyéb okból nem tudnak eljönni, kérjük, erről mielőbb értesítsenek bennünket.

Annak érdekében, hogy a korlátozott létszám ellenére minél többekhez eljussanak a konferencián elhangzottak, a plenaris előadásokhoz valós idejű online hozzáférést biztosítunk, illetve a konferencia után az elektronikusan hozzáférhető szakanyagokat, összegzőket és a kutatás eredményeit mindenki számára elérhetővé tesszük.

A jelentkezőket hamarosan email-ben tájékoztatjuk. A konferenciával kapcsolatos szervezési hírekről a továbbiakban is itt adunk tájékoztatást.

Megértésükben bízva, köszönettel:
A konferencia szervezői
2016. február 8.

<< Vissza az előző oldalra